Τρόποι Πληρωμής

Η τιμή κάθε προϊόντος είναι αυτή που αναφέρεται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ, αλλά δεν περιλαμβάνουν πιθανά κόστη παράδοσης, τα οποία θα προστίθενται στο συνολικό ποσό κατά τη διαδικασία πληρωμής. Η πληρωμή για προϊόντα που αγοράζονται από την LITTLE SECRETS είναι πλήρως καταβλητέα με την υποβολή της παραγγελίας. Τα προϊόντα παραμένουν ιδιοκτησία της LITTLE SECRETS μέχρι την πλήρη είσπραξη της πληρωμής για τις παραγγελίες.

*Με δωρεάν παραλαβή από το κατάστημα μας, με πληρωμή μετρητοίς ή πιστωτική κάρτα.
*Με κάρτα πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα καθώς και με PAYPAL
* Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό της εταιρίας μας:
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IBAN : GR67 0171 6340 0066 3414 4418 787 

Απαραίτητο είναι κατά την κατάθεσή σας να καταγράψετε τον αριθμό παραγγελίας που σας έχει δοθεί με την ολοκλήρωση και καταχώρηση της παραγγελίας σας και έπειτα να μας αποστείλετε το αντίγραφο της κατάθεσης με e-mail στο sales@littlesecrets.gr ή να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά ή με e-mail για τον κωδικό της συναλλαγής σας. Με την παραλαβή του αντιγράφου και την επιβεβαίωση της κατάθεσης προχωράει άμεσα η εκτέλεση της παραγγελίας σας και η παράδοσή της.

Επίσης η κατάθεση μπορεί να γίνει και με χρήση web banking και να μας στείλετε την απόδειξη με e-mail στο sales@littlesecrets.gr


Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας. Υποστηρίζονται οι παρακάτω τύποι καρτών:  Visa, MasterCard, Maestrο