Κάνε εγγραφή με το email σου και κέρδισε 10% έκπτωση!

X

Our Company

Our Company

Nourish | Soften | De-Stress

“Όλα τα προϊόντα της LITTLE SECRETS έχουν 3 οφέλη, δύο για το σώμα και ένα για το πνεύμα”

Ιδρύσαμε την LITTLE SECRETS με βάση τις προσωπικές μας εμπειρίες διότι ζούμε σε έναν κόσμο που αναζητά μικρά μυστικά για την ευημερία του σώματος, του μυαλού και του πνεύματος.

Η Φιλοσοφία Μας

Όποια και να είναι η εκδοχή της δικής σας ευτυχίας, πρέπει να ξεκινά με μία θετική σκέψη.

Η LITTLE SECRETS είναι μια εταιρεία φυσικών καλλυντικών, στόχος της οποίας
είναι να σας κάνει να νιώσετε καλά στο μυαλό, το σώμα και την ψυχή.

Το επιτυγχάνουμε με: ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ – ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ WELLBEING.

Τα προϊόντα μας: κάθε στιγμή, κάθε ημέρας, περιμένοντας να ανακαλυφθούν, πρόθυμα να μοιραστούν την ομορφιά που βρίσκεται κρυμμένη μέσα τους. Είναι οι φαινομενικά ασήμαντες στιγμές που όλοι τείνουμε να παραβλέπουμε.

Τα προϊόντα LITTLE SECRETS αποκαλύπτουν αυτές τις στιγμές και σας υπενθυμίζουν να τις ζήσετε με χαρά. Είτε κάνετε ένα ωραίο χαλαρό μπάνιο, είτε δημιουργείτε μια ζεστή σπιτική ατμόσφαιρα με τα πλούσια αρώματα, τα προϊόντα LITTLE SECRETS σας δίνουν τη δυνατότητα να βρείτε την ευτυχία στις μικρές απολαύσεις.

Ένα εκλεπτυσμένο άρωμα έχει τη δύναμη να φτιάξει τη διάθεσή σας, να ανακαλέσει χαμένες αναμνήσεις και να σας αγκαλιάσει με μια αίσθηση άνεσης και ευεξίας. Ο σχεδιασμός ενός αρώματος μπορεί να συγκριθεί με τη δημιουργία ενός έργου τέχνης: ανακαλύπτουμε και συνδυάζουμε προσεκτικά όλα τα σωστά συστατικά για να συνθέσουμε τον μοναδικό χαρακτήρα κάθε αρώματος που δημιουργούμε.

Είτε αγοράζετε ένα δώρο για τον εαυτό σας είτε για κάποιον άλλο, η επιλογή του τέλειου δώρου είναι πανεύκολη με τις πολυτελείς συλλογές προϊόντων μας για το σπίτι και το σώμα. Με τα LITTLE SECRETS δεν χαρίζετε απλά ένα δώρο, αλλά προσφέρετε την εμπειρία της ανακάλυψης της ευτυχίας στις μικρές απολαύσεις. Πιστεύουμε ότι έτσι δημιουργούνται οι ουσιαστικές στιγμές.

Φροντίζουμε για την ευεξία σας και τον κόσμο που όλοι μοιραζόμαστε.

Yes girl, you're unique

Free Shipping

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 49,00 για την Ελλάδα και 100,00 για την Κύπρο

Customer Service

Από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 10:00 έως και τις 17:00

Returns

Επιστροφές προϊόντων μόνο σε ελαττωματικά προϊόντα εντός 14 ημερών

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit. Suspe ndisse suscipit sagittis leo sit met condimentum estibulum issim Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit.