Sign up with your email and get 10% discount!

X

Πολιτική Αποστολών και Επιστροφών

Πολιτική Αποστολών και Επιστροφών

Γενικές πληροφορίες
H παράδοση πραγματοποιείται σε όλη την Ελλάδα και σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τις παραγγελίες σας μπορείτε να τις κάνετε ως εξής:

  1. Mέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.littlesecrets.gr. Περιηγηθείτε και επιλέξτε το προϊόντα που σας ενδιαφέρουν. Τοποθετήστε τα στο καλάθι αγορών σας, επιβεβαιώστε το σύνολο τους και πατήστε ολοκλήρωση αγοράς.
  2. Mέσω τηλεφωνικής παραγγελίας καλέστε μας στο (+30) 210 2610325, η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι διαθέσιμη από τις 10:00 – 17:00 από την Δευτέρα έως την Παρασκευή.
  3. Mέσω email στο [email protected] όπου θα λάβετε email επιβεβαίωσης. Θα πρέπει να μας αναγράφετε όλα τα στοιχεία σας καθώς και το τηλέφωνο επικοινωνίας σας το οποίο είναι υποχρεωτικό

Τρόποι Αποστολής

Courier

Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται με την εταιρεία ταχυμεταφορών EASY MAIL για Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Χανιά, Λασίθι, Ρέθυμνο, Ιεράπετρα, Σητεία,  Χαλκίδα, Ρόδος, Καλαμάτα, Δράμα, Άργος, Ιωάννινα,  και Χίος και με SPEEDEX και ΕΛΤΑ σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα. Μόλις η παραγγελία σας αποσταλεί, θα ειδοποιηθείτε με e-mail ή sms μέσω viber στη διεύθυνση και στο τηλέφωνο που έχετε δηλώσει.

Επίσης, οι παραδόσεις πραγματοποιούνται και με την ACS σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Χρόνοι Παράδοσης (υπολογίζοντας ως ημερομηνία έναρξης την ημερομηνία αποστολής και όχι παραγγελίας και λαμβάνοντας υπόψη μόνο τις εργάσιμες ημέρες).

♥ Χερσαίοι προορισμοί 1-3 εργάσιμες ημέρες ♥ Νησιωτικοί προορισμοί 2-5 ημέρες ♥ Δυσπρόσιτες περιοχές 2-7 ημέρες.

Οι χρεώσεις αποστολής είναι:
Μεταφορικά 3,90€ για όλη την Ελλάδα + Αντικαταβολή 2,00€
Δωρεάν Μεταφορικά για Παραγγελίες λιανικής πώλησης άνω των 49,00€

7,00€ για όλη την Κύπρο – 3 – 5 εργάσιμες – αποστολή με ACS
Δωρεάν Μεταφορικά για Παραγγελίες λιανικής πώλησης άνω των 100,00€

Παραλαβή από Showroom – Γραφεία φυσικής Έδρας
Ο πελάτης μπορεί να επισκεφτεί το Showroom – Γραφεία της φυσικής έδρας, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 10, Λυκόβρυση, 14123 και να αποφύγει τυχόν έξοδα μεταφοράς που επιβαρύνουν την παραγγελία.

Οι προθεσμίες παράδοσης που αναφέρονται στο Site είναι ενδεικτικές και μπορούν ενδεχομένως να τροποποιηθούν. Η LITTLE SECRETS NATURAL COSMETICS δε θα μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο των συνεπειών που οφείλονται σε καθυστέρηση παράδοσης ή απώλεια του δέματός σας εκ μέρους του μεταφορέα.

Σε περίπτωση μη λήψης του δέματος στις αναφερόμενες προθεσμίες, μια έρευνα πραγματοποιείται προς τον μεταφορέα και διαρκεί ως και 15 ημέρες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καμία αποζημίωση ή επαναποστολή δεν θα μπορεί να λάβει χώρα.
Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, οφείλετε να ελέγξετε ότι τα προϊόντα αντιστοιχούν στην παραγγελία σας και να επισημάνετε, σε αντίθετη περίπτωση, μέσω τηλεφώνου 00302102610325 ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος [email protected] αυτές τις παρατηρήσεις αυθημερόν ή το αργότερο μια εργάσιμη ημέρα μετά από την παραλαβή της παραγγελία σας. Οποιαδήποτε αίτηση διατυπωθεί εκτός αυτής της προθεσμίας δε θα μπορεί να γίνει δεκτή και απαλλάσσει την LITTLE SECRETS NATURAL COSMETICS από κάθε ευθύνη προς τον Πελάτη.

*ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Η ακύρωσης παραγγελίας μπορεί να γίνει δεκτή εφόσον η παραγγελία δεν έχει φύγει από την αποθήκη μας και όχι από την εταιρία ταχυμεταφορών, κάτι που γίνεται αυθημερόν το μεσημέρι για παραγγελίες έως τις 14:00 και την επόμενη για παραγγελίες που δίδονται μετά τις 14.00 της ίδιας μέρας. Σε αντίθετη περίπτωση αν έχει ξεκινήσει και εξακολουθείτε να μην θέλετε να παραλάβετε την παραγγελία επιβαρύνεστε με τα μεταφορικά της έξοδα. Αν έχετε προχωρήσει σε πληρωμή της παραγγελίας μέσω λογαριασμού ή κάρτας θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας επιστρέψουμε το ποσό σε έναν δικό σας λογαριασμό αφού αφαιρεθούν τα τραπεζικά έξοδα και τα τυχόν έξοδα μεταφοράς (το ποσό επιστρέφεται εντός 20 ημερών).

Επιστροφές
Δεδομένης της φύσης των προϊόντων μας, οι επιστροφές είναι δυνατές μόνο για ελαττωματικά είδη. Ο αγοραστής έχει μια περίοδο 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παράδοσης για να επιστρέψει τα προϊόντα με επιστροφή χρημάτων, χωρίς επιβάρυνση. Οι επιστροφές πρέπει να πραγματοποιούνται με συστημένο ταχυδρομείο από τον χώρο σας προς: Little Secrets, Διεύθυνση: Εθνικής Αντιστάσεως 10, Λυκόβρυση, 14123, Ελλάδα με χρέωση παραλήπτη. Όλα τα είδη πρέπει να επιστρέφονται ανέπαφα, στην αρχική τους κατάσταση και από την περιοχή στην οποία παραδόθηκε η παραγγελία. Η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιείται εντός 1 εβδομάδας το πολύ από την παραλαβή της επιστροφής. Μετά από την υποβολή της επιστροφής χρημάτων, ο εκδότης της πιστωτικής κάρτας σας θα επεξεργαστεί την επιστροφή χρημάτων στον λογαριασμό σας. Ο χρόνος επεξεργασίας μπορεί να διαφέρει σημαντικά μεταξύ των εκδοτών καρτών και δυστυχώς δεν είμαστε σε θέση να το αλλάξουμε. Οι επιστροφές πρέπει να αποστέλλονται στη διεύθυνση: Little Secrets, Διεύθυνση: Εθνικής Αντιστάσεως 10, Λυκόβρυση, 14123.

Aνταλλαγές
Δεν είναι δυνατή η επεξεργασία οποιασδήποτε παραγγελίας μόλις αυτή επιβεβαιωθεί. Οποιαδήποτε πρόσθετα είδη ενδέχεται να επιθυμείτε να προσθέσετε θα πρέπει να δίνονται ως νέα παραγγελία. Μπορεί να έχουμε τη δυνατότητα να ακυρώσουμε μια παραγγελία ή να σας δώσουμε τη δυνατότητα να την αντικαταστήσετε όπως επιθυμείτε με την προϋπόθεση ότι δεν έχει ήδη αποσταλεί. Για την ακύρωση ή την επεξεργασία παραγγελίας που έχει αποσταλεί, στείλτε μας ένα e-mail το συντομότερο δυνατό στο [email protected].

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit. Suspe ndisse suscipit sagittis leo sit met condimentum estibulum issim Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit.